Buca Belediyesi, çocuklara ekolojik farkındalık kazandırıyor!

Buca Belediyesi, çocuklara ekolojik farkındalık kazandırıyor!

Dünya Çevre Günü kapsamında Akşemsettin İlkokulu öğrencileri ile birlikte tohum topları yapan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren ekolojik farkındalık kazandırmayı çok önemsiyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- Sürdürülebilir bir çevre yaratmak için farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, bu kez Dünya Çevre Günü kapsamında örnek bir etkinlik düzenliyor. 4 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinliğin ilk adımında Akşemsettin İlkokulu öğrencileri ile birlikte tohum topları yapan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren ekolojik farkındalık kazandırmayı çok önemsiyoruz" dedi ve yaptıkları topları, hep birlikte toprakla buluşturacaklarını belirtti.

ftmlm9qxsaapwqh.jpg

Başkan Kılıç, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren ekolojik farkındalık kazandırmayı çok önemsiyoruz. Bugün de bu hedefle Akşemsettin İlkokulu'nda tohum topları yaptık. Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında 4 Haziran'daki buluşmamızda, tohum toplarını hep beraber toprakla buluşturacağız." ifadelerini kullandı.

ftmlntjwyamngli.jpg

Dünya Çevre Günü

İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenen ve çevreyle ilgili ilk uluslararası toplantı olma özelliğine sahip Birleşmiş Milletler Çevre Konferansında alınan kararla 5 Haziran, çevrenin korunması konusunda dünya çapında farkındalık yaratılması ve eylemde bulunulması amacıyla “Dünya Çevre Günü” olarak kabul edildi.

ftmln-dxwae-dnx.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.