Buca Belediyesi Dijital Dersane ile fırsat eşitliği sağlıyor

Buca Belediyesi Dijital Dersane ile fırsat eşitliği sağlıyor

Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Dijital Dersane’de ücretsiz deneme sınavlarının başladığı duyuruldu.

MEDYA EGE – Buca Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hayata geçirdiği Dijital Dersane Projesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak okul öncesi; ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki tüm öğrencilere ücretsiz dijital eğitim sunan Belediye, ücretsiz deneme sınavlarının başladığını duyurdu.

1604920219.jpg

Yapılan duyuruda “Hemen kayıt ol! Kendini dene... Binlerce öğrencinin hayaline kavuşmasına yardımcı olan Buca Belediyesi Dijital Dershane’de ücretsiz deneme sınavları başlıyor” ifadelerine yer verildi.

buca-da-baskan-erhan-kilic-99-yil-heyecanini-genclerle-paylasti-2537.jpg

Okul öncesinden lise son sınıfa ve KPSS adaylarına yönelik çok zengin bir ders içeriğine sahip dijital dershaneye öğrenciler; bilgisayar, tablet ve cep telefonlarından ulaşılabiliyor. Alanında uzman eğitmenlerin, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun, 4K çözünürlük kalitesinde video dersler ile öğrencilerin eğitim hayatlarına katkıda bulunduğu dijital dershaneden, 11 binden fazla öğrenci ücretsiz olarak yararlanıyor. 150 bin dakikayı aşan binlerce ders videosunu bünyesinde bulunduran Dijital Dershane'de öğrenciler için deneme sınavları yer alıyor.

1604920256.jpg

Buce Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Dijital Dersane Projesi’ne ilişkin “Dijitalleşen dünyamızdaki yenilikleri eğitim hizmetlerimize de yansıtarak günümüz koşullarında çağdaş ve dijital eğitim platformunuz olan Dijital Dershane Projemizi siz değerli öğrencilerimizle buluşturduk. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz Dijital Dershane Projemiz ile eğitim kenti olan Buca’mızda Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak okul öncesi; ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki tüm öğrencilerimize ücretsiz dijital eğitimin kapılarını açıyoruz. Dijital Dershane Projemizde ayrıca LGS, YKS ve KPSS (B) sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için sınav kapsamına uygun özel içerikler de yer almaktadır. Öğrencilerimizin bu güzel proje ile geleceğe emin adımlarla ilerleyeceklerine yürekten inanıyorum” açıklamasını yapmıştı.

1604920110.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.