Buca Belediyesi Dijital Dersane öğrencileri LGS'de fark attı

Buca Belediyesi Dijital Dersane öğrencileri LGS'de fark attı

Buca Belediyesi, Dijital Dersanede eğitim gören öğrencilerin LGS'de elde ettiği başarıları paylaştı.

Buca Belediyesi’nin 2020 yılında hayata geçirdiği Dijital Dershane, 2023 LGS’de de önemli bir başarıya imza attı. Sınava Dijital Dershane ile hazırlanan öğrenciler yüzdelik dilimlerde zirveye çıkarak Buca’nın gururu oldu. Açıklanan sonuçlara göre 500 öğrenciden biri tam puan alarak Türkiye birincileri arasına adını yazdırırken, 11’i yüzde 1’lik, 20 si yüzde 2’lik, 34’ü yüzde 3’lük, 38’i yüzde 4’lük, 42’si yüzde 5’lik, 87’si ise yüzde 10’luk dilime girmeye hak kazandı.

1604920303.jpg

“12 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞTIK”

Dijital Dershane’nin başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Ana sınıfından KPSS hazırlık sürecine kadar tüm öğrencilerimize destek oluyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde 12 bin öğrenciye ulaştık. Bu gerçekten büyük bir rakam. Onlar da büyük başarılara imza atıyorlar. Gururumuz tarif edilemez. Ne mutlu bizlere” diye konuştu.

ÜCRETSİZ DERSHANE İÇİN KAYIT YAPTIRMAK YETERLİ

4K ses ve görüntü kalitesine sahip, MEB müfredatına uygun içerikleri ve uzman kadrosu ile okul öncesinden lise son sınıfa hatta KPSS’ye hazırlanan adaylara ücretsiz hizmet veren Buca Belediyesi Dijital Dershane'ye öğrenciler bilgisayar, telefon veya tabletleri ile istedikleri zaman ve istedikleri yerden erişebiliyor. Dijital Dershane’den yararlanmak isteyen öğrencilerin https://dijitaldeshane.buca.bel.tr adresi üzerinden sisteme kayıt yaptırmaları yeterli oluyor.

buca-belediyesi-dijital-dershane-nin-deneme-15979642-amp.jpg

Öte yandan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Mayıs ayında Dijital Dershane'de Liselere Geçiş Sistemi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlanan öğrenciler için düzenlenen çevrim içi deneme sınavlarında dereceye giren öğrencileri makamında ağırlamış, öğrencilere ödüller vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.