Buca Belediyesi eğitim merkezleriyle öğrencilere fırsat eşitliği sağlıyor

Buca Belediyesi eğitim merkezleriyle öğrencilere fırsat eşitliği sağlıyor

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın sosyal belediyecilik örneklerinden biri olan yarı zamanlı okul öncesi eğitim merkezinin ön kayıtları başladı.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi, maddi olanakları sınırlı ailelerin 4-6 yaş arasındaki çocukları için başlattığı yarı zamanlı ücretsiz okul öncesi eğitim merkezlerinde kayıtlar başladı.

idug-1.webp

Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada "Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için hizmete aldığı merkezlerden olan yarı zamanlı ücretsiz okul öncesi eğitim merkezlerinde ücretsiz eğitim veriliyor" ifadelerine yer verildi.

Kayıtlar, 14 - 25 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

1661165094.jpg

Haftada 5 gün 3.5 saat (yarı zamanlı) eğitim hizmeti veren merkezler, Milli Eğitim Bakanlığı 2013 Okul Öncesi Eğitim programına uygun kazanım ve göstergeleri kapsayan eğitim ile çocuğun bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunuyor.

1661165072.jpg

Merkezlerde görevli eğitimciler, bilgiyi doğrudan veren kişi olmaktan ziyade öğrencilerin bilgiyi keşfetmelerine rehberlik eden çoklu zeka kuramını benimsemiş aktif eğitim sistemi uyguluyor..

f3bla5awkaak-ur.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.