Buca Belediyesi iftarda yolda kalanların yanında  

Buca Belediyesi iftarda yolda kalanların yanında  

Buca Belediyesi,  ramazan ayı boyunca, görevleri nedeniyle çalışırken sokakta olan ve trafikte yakalanan vatandaşları, iftarda yalnız bırakmayacak.

Ramazan ayının ilk iftarıyla başlayan etkinlik kapsamında, Buca'nın caddelerinde seyir halinde olup, evlerine yetişemeyen ve iftar saatinde çalışan vatandaşlara, iftarlık paketler dağıtıldı. 

 

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ramazan ayının ilk iftarında Buca Belediyesi, iftar saatine yolda yakalanan hemşehrileri  yalnız bırakmadı. Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yolda kalan vatandaşlara iftarlık kumanyalar dağıtılacak.

gi0a6108-ok.jpg

TRAFİKTE YAKALANANLARA İFTARLIK 

Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber’in ilk dağıtımını gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında, araçla veya yaya olarak evlerine gitmek ve iftara yetişmek için çaba gösteren vatandaşlar ile görevi nedeniyle iftar saatinde dışarıda olan hemşehrilere, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak iftarlık paketler dağıtıldı. Özenle ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanan iftarlık kumanyalarla birlikte  Buca’nın sembolü üzüm paketleri yer aldı. 
İftar saatinde belediyenin kumanyalarını  karşılarında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

buca-iftar-ikram-(4).jpeggi0a5991-ok.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.