Buca Belediyesi ikinci Taziye Evi'ni açtı

Buca Belediyesi ikinci Taziye Evi'ni açtı

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Kuruçeşme Taziye Evi’nin açılışını yaptı. Başkan Kılıç, “Hemşehrilerimizin en büyük isteklerinden birini daha yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz” dedi.

Buca Belediyesi tarafından Kuruçeşme Pazar Yeri yanında inşa edilen Taziye Evinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Başkan Erhan Kılıç, göreve geldikleri ilk günden beri hemşehrilerinin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda çalıştıklarını belirtti.

ai0i8904-ok.jpg

Başkan Kılıç şöyle konuştu; “Bize iletilen en büyük isteklerden biri de Taziye Evi idi. İlkini Ova bölgemizde açmıştık. İkinci Taziye Evi burada hizmete giriyor. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda açılışlarımız sürecek. Yakınlarını kaybeden hemşehrilerimizin acısını paylaşmak isteyen Bucalılar yılın her mevsiminde hava koşullarından etkilenmeden bir araya gelebilecek. Biz de belediye olarak zor günlerinizde de hep yanınızda olacağız.”

ai0i8413-ok.jpg

Kuruçeşme Mahalle Muhtarı Erhan Güney de Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a teşekkürlerini iletti.

Daha sonra, alanda kurulan iftar sofrasında Ramazan ayının bereketi paylaşıldı. İlahiler eşliğinde gerçekleştirilen sema gösterileri izleyenlere huzur dolu dakikalar yaşattı.

ai0i7737-ok.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.