Buca Belediyesi iş arayanları işverenle buluşturacak

Buca Belediyesi iş arayanları işverenle buluşturacak

İş arayışında olan vatandaşlara ve işverenin kalifiye eleman sorununa destek olabilmek için hayata geçirilen Buca Kariyer, istihdama toplu iş görüşmeleri ile katkı sağlıyor.

MEDYA EGE - İşverenle işçi arasında köprü kuran Buca Kariyer Platformu iş arayışında olan Bucalıların kendilerine uygun iş imkanını bulmalarına imkan sağlarken, işverenin ise kalifiye eleman bulmasının önünü açıyor.

Buca Belediyesi bu kapsamda, Torbalı'da faaliyet gösteren Europap Tezol Firması ile iş arayan Bucalıları bir araya getirecek.

Yarın saat 10.00’da yapılacak iş görüşmeleri Buca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşecek.

BUCA KARİYER PLATFORMU

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Kariyer Platformu ile ilgili "Emeğe saygıyı şiar edinen bir yerel yönetim olarak, Buca'da faaliyet gösteren firmalarla koordineli olarak kentimizde yaşanan işsizlik sorununu ortadan kaldırma yolunda elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamış olduğu istihdam sorununu çözmek için sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla, bir yandan meslek edinme kurslarımızda iş arayışında olan hemşehrilerimizin gelişimine katkı sunarken, Buca Kariyer ile de iş sahibi olmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Gelişen ve değişen bir Buca hedefiyle çıktığımız bu yolda, siz değerli hemşehrilerimizin mutluluğu için önce insan, önce emek ilkesiyle çalışmaya aralıksız devam edeceğiz" demişti.

gaqmc-oxoaes2xx.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.