Buca Belediyesi iş arayanları işverenle buluşturacak

Buca Belediyesi iş arayanları işverenle buluşturacak

Buca Belediyesi, iş arayışında olan vatandaşlara ve işverenin kalifiye eleman sorununa destek olabilmek için hayata geçirdiği Buca Kariyer Platformu aracılığıyla, Eldor firması için toplu iş görüşmesi düzenleneceğini duyurdu.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan Buca Kariyer Platformu sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak personel ihtiyaçlarını karşılayan Buca Belediyesi, bu kez de Ege Serbest Bölge'de bulunan ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Eldor firmasının çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

Firmada çalışmak isteyen adayların katılması beklenen toplu iş görüşmesi, 23 Şubat Cuma günü saat 10.00’da Buca Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşecek.

Ayrıca Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, iş görüşmesine katılacak adayların; en az lise mezunu ve vardiyalı sistemde çalışabilecek kişilerden olması gerektiği bildirildi.

gg3k5rdwwaaabk.jpg

BUCA KARİYER PLATFORMU

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Kariyer Platformu ile ilgili "Emeğe saygıyı şiar edinen bir yerel yönetim olarak, Buca'da faaliyet gösteren firmalarla koordineli olarak kentimizde yaşanan işsizlik sorununu ortadan kaldırma yolunda elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamış olduğu istihdam sorununu çözmek için sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla, bir yandan meslek edinme kurslarımızda iş arayışında olan hemşehrilerimizin gelişimine katkı sunarken, Buca Kariyer ile de iş sahibi olmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Gelişen ve değişen bir Buca hedefiyle çıktığımız bu yolda, siz değerli hemşehrilerimizin mutluluğu için önce insan, önce emek ilkesiyle çalışmaya aralıksız devam edeceğiz" demişti.

erhan-kilic-kimdir-001.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.