Buca Belediyesi, Manavgat halkına yardım eli uzattı

Buca Belediyesi, Manavgat halkına yardım eli uzattı

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve belediye ekipleri, "Yalnız değilsin Manavgat" diyerek soluğu Manavgat'ta aldı.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ilgili bütün birimler ve yöneticiler ile yaralarını sarmaya başlayan Manavgat halkına destek olmak adına soluğu yangın bölgesinde aldı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Antalya Milletvekili Cahit Arı, CHP Kadın Kollar Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Antalya il ve Manavgat İlçe yöneticileri, Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları ile gerçekleştirilen toplantıda yeni destek fikirleri üzerine konuşuldu.

e7prshgxoaqu5cu.jpg

Buca Belediyesi ekipleri, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde gün ve gece boyunca süren tahliyelerde vatandaşları karşıladı.

e7sjbntwuaevzlb.jpg

Veteriner hekimler, oluşturulan merkezde tıbbi müdahalelerde bulundu. Küçükbaş, büyükbaş ve binek hayvanların genel muayenelerini yapan Buca Belediyesi Veteriner Hekimleri, yaban hayvanlarının da müdahalelerini yaptı.

e7r9ebkxeaqv9ad.jpg

Dayanışmayı sosyal medyada paylaşan Başkan Kılıç, evlerini kaybeden vatandaşlar için "Evlerinden uzak olsalar da yalnız olmadıklarını hissetirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.