Buca Belediyesi, olası afetlere karşı hazırlık yapıyor!

Buca Belediyesi, olası afetlere karşı hazırlık yapıyor!

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç'ın öncülüğünde kurulan Arama Kurtarma Birimi (BUCAKUT) tarafından, Deprem Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Nilda Altın- Ülke genelinde meydana gelen afetlerde, yaraları sarmak için tüm imkânlarını seferber eden Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç'ın öncülüğünde kurulan ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından İl Afet Müdahale Planı'na (TAMP-İzmir) dahil edilen Buca Belediyesi Arama Kurtarma Birimi (BUCAKUT), Deprem Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

fm6j0ufwyamn26a.jpg

İzmir İtfaiyesi, Türk Kızılay ve İzmir'de faaliyet gösteren arama kurtarma ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte olası afetlere karşı yapılması gereken hazırlıklar ve alınması gerekenler önemler görüşmeler yapıldı.

fm6j0uhxwamqfyk.jpg

Buca Belediyesi resmi sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan paylaşımda "Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında belediyemiz bünyesinde kurmuş olduğumuz BUCAKUT Arama Kurtarma ekibimizin organize ettiği etkinlikte İzmir'de faaliyet gösteren İzmir İtfaiyesi, Türk Kızılay ve arama kurtarma ekipleriyle bir araya gelindi. Olası afetlere hazırlık yaparak ve gerekli önlemleri alarak olabilecek zararları asgari seviyeye indirmek mümkün..." ifadeleri kullanıldı.

fm6j0ugwyamh4qn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.