Buca Belediyesi Üretici Kadınlar Pazarı kurulacak!

Buca Belediyesi Üretici Kadınlar Pazarı kurulacak!

Buca Belediyesi Üretici Kadınlar Pazarı yarın Buca Belediyesi hizmet binası önünde kurulacak.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi tarafından Yerli Malları Haftası’nda hem kadın emeğinin ekonomik hayata kazandırılması hem de ülkemizin tarımsal alandaki zenginliğine dikkat çekmek amacıyla kurulan Üretici Kadınlar Pazarı, Buca Belediyesi hizmet binası önünde kurulacak.

1671522802.jpg

Saat 08:00 ile 18:00 saatleri arasında kurulacak olan pazara ilişkin Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Bucamızın bereketli topraklarından, el emeği ile hazırlanan doğal ürünlerin yer aldığı ‘Üretici Kadınlar Pazarı’na sizleri bekliyoruz” cümleleri ile davette bulunuldu.

1671522789.jpg

2015 yılından beri Buca Belediyesi önderliğinde hayata geçirilen Üretici Kadınlar Pazarı, Buca’da üretim yapan köylü kadınların katkısı ile her yıl daha da büyüyor. Kadınlar Belediye ana hizmet binası önünde açılan tezgahlarda tarlalarında, bahçelerinde ürettikleri ürünleri doğrudan tüketicilere sunma imkanı buluyor.

1671522706.jpg

Üretici Kadınlar Pazarı aracılığı ile Buca’nın kırsal mahalleleri Doğancılar, Kaynaklar, Belenbaşı, Kırıklar, 29 Ekim ve Karacaağaç’ta üretim yapan kadınlar el emeği ürünlerini tüketicilere aracısız sunma şansı elde ediyorlar. Tezgahlarda salçadan turşuya, tarhanadan tahin pekmeze pek çok ürün uygun fiyatlarla yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.