Buca Belediyesi'nden bayram öncesi denetim

Buca Belediyesi'nden bayram öncesi denetim

Kurban Bayramı öncesinde kesim ve satış yerlerinde denetim yapan Buca Belediyesi ekipleri, hayvanların evraklarını ve fiziki durumlarını kontrol ederek satıcıların taleplerini de not aldılar.

Buca Belediyesi Veterinerlik İşleri ve Zabıta Müdürlükleri’ne bağlı ekipler, ortaklaşa bir çalışmaya imza atarak Kurban Bayramı öncesinde kesim ve satış yerlerinde denetim gerçekleştirdi. Her Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği rutin denetim faaliyetlerini bu yıl da gerçekleştiren ekipler, bu ibadeti yerine getirecek Bucalıların gönül rahatlığıyla alışveriş yapması için titiz bir çalışma yaptı.

Satış noktalarında küpe, pasaport, genel fiziki durum ve evrak kontrolü yapan veterinerlik işleri ve zabıta müdürlüklerinden ekipler, satış ve kesim yerlerinde denetim faaliyetlerine bayramın son gününe kadar devam edecek.

ai0i4407-ok.jpg

HEM KONTROL HEM DANIŞMANLIK

Yoğun mesaileri içinde satıcıların taleplerini de not alan ekipler, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların alana geldikçe periyodik olarak kontrolden geçirileceğini vurguladı. Öte yandan sahada bulunan uzman veteriner hekimler yurttaşların da kurbanlık alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği yönündeki sorularını yanıtladı.

Pazarın ilgi odağı ise Muş’un Malazgirt ilçesinden 3 yaşındaki 1 ton 200 kilogramlık “Sabri Başkan” oldu.

ai0i4306-ok.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.