Buca Belediyesi'nden Bucalı Kadınlara Yepyeni Kurslar

Buca Belediyesi'nden Bucalı Kadınlara Yepyeni Kurslar

Kadınların birey olma mücadelelerine destek olmak ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak için hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Buca Belediyesi, ilçede yaşayan ev hanımlarına yönelik açtığı meslek edindirme ve hobi kurslarına yenilerini ekledi. Ev

Semt evlerinde ücretsiz olarak açtığı meslek edindirme ve hobi kursları ile ilçede yaşayan kadınlara umut olan Buca Belediyesi, Evka-1 Semt Evi’ndeki kurslarına yenilerini ekledi. Semt evinde devam eden pastacılık, aşçılık, dikiş nakış, kuaförlük ve güzellik bakım ve bağlama kurslarına 5 yeni kurs eklendi.

Her yıl yüzlerce kadını meslek sahibi yapan, yeni hobiler kazandırarak hayatlarına renk katan Buca Belediyesi, bu kurslara takı tasarım, ebru sanatı, İngilizce, pilates ve el sanatlarını da ekledi. Bölgedeki ev hanımlarının talepleri doğrultusunda belirlenen kurslar dalları için kayıtların başladığını belirten Belediye yetkilileri kurslar hakkında bilgi almak isteyenlerin (0232) 439 10 10 dahili 1910 numaralı telefonu arayarak bilgi alabileceğini açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.