Buca Belediyesi'nden çocuklara ara tatilde eğitici atölyeler!

Buca Belediyesi'nden çocuklara ara tatilde eğitici atölyeler!

Buca Belediyesi Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezinde yarı yıl tatili için birçok program hazırlandı.

MEDYA EGE – Buca Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği için hayata geçirdiği Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezinde yarı yıl tatili için çocuklara birbirinden eğitici ve eğlenceli bir program hazırlandı.

142613.jpeg

Bu kapsamda çocuklar için, boyama günleri, geri dönüşüm atölyesi, yaratıcı drama, eğlenceli İngilizce, ve animasyon film gösterimi gerçekleştirilecek.

Öte yandan Buca Belediyesi, ilçede yaşayan gençler ve çocuklar için verdiği hizmetlerle eğitimde fırsat eşitliği yaratıyor. Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi'nde çocuklara yönelik satranç kursu ve YKS Hazırlık kursları veriliyor.

buca-belediyesi-nden-6-bin-cocuga-ucretsiz-okul-oncesi-egitim-1.webp

Çevrimiçi ve örgün eğitimleri ile Bucalı çocuk ve gençlere başarılı bir eğitim sunan Buca Belediyesi, 6 bin çocuğa verdiği okul öncesi eğitimle de adından söz ettiriyor.

YARI ZAMANLI EĞİTİM SUNAN MERKEZLER

Buca Belediyesi Yarı Zamanlı Eğitim Merkezleri, profesyonel öğretmen ve yönetici kadrosu ile Şirinyer, Gediz, Ufuk, Kozağaç, Buca Koop ve Yenigün semtlerinde hizmet veriyor. Okul öncesi eğitimler hafta içi sabah 09.00-12.30, öğleden sonra ise saat 13.30-17.00 arasında gerçekleştiriliyor. Merkezlerde eğitim gören çocuklar eğitim hayatına daha donanımlı başlıyor.

1600514802.jpg

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM

Buca Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri, dar gelirli aileler için can suyu oldu. Merkezler sayesinde 4-6 yaş arası çocuklar okul öncesi eğitimine ücretsiz olarak ulaşırken ebeveynler zamanlarını istedikleri gibi değerlendirme imkanı buldu.

gdeuan0woaaaqe7.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.