Buca Belediyesi'nden kadınlara özel panel: Hak mücadelesinin önemi anlatıldı

Buca Belediyesi'nden kadınlara özel panel: Hak mücadelesinin önemi anlatıldı

Buca Belediyesi'nin düzenlediği 'Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi' konulu panelde kadın hakları mücadelesinin önemi ve bu hakkın toplumsal yaşamdaki etkileri anlatıldı.

MEDYA EGE - Kadına şiddetle mücadele, kadınlara yönelik ayrımcılık gibi konulara dikkat çekmek amacıyla düzenlediği organizasyonlarla fark yaratan Buca Belediyesi, bu kez '5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi' kapsamında bir panel düzenledi.

galmgqzxqaallf.jpg

Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi'nde gerçekleşen ve Av. Duygu Demiralp'in konuşmacı olarak yer aldığı panelde, katılımcılara kadın hakları mücadelesinin önemi ve bu hakkın toplumsal yaşamdaki etkileri anlatıldı.

Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından panele ilişkin yapılan açıklamada, "Kadın Aktivite Merkezimizde bugüne özel düzenlediğimiz ‘Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi’ panelinde konuşmacı Av. Duygu Demiralp ile katılımcılara kadın hakları mücadelesinin önemini ve bu hakkın toplumsal yaşamdaki etkilerini dinleyicilerimize aktardı" ifadelerine yer verildi.

galmgq4xcaaiiqo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.