Buca Belediyesi'nden kentin çınarlarına armağan : Ata Evi hizmete açılıyor

Buca Belediyesi'nden kentin çınarlarına armağan : Ata Evi hizmete açılıyor

Buca Belediyesi, kentin 60 yaş ve üzeri çınarlarının sosyalleşip kaliteli zaman geçirmeleri için hayata geçirdiği Ata Evi’ni hizmete açıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını gerçekleştiren Buca Belediyesi, Bucalı 60 yaş ve üzeri vatandaşlar için kurduğu Ata Evi’ni 24 Ocak Çarşamba günü hizmete açacak. Buca’nın çınarları merkezde, sağlık hizmetlerinden kuaföre kadar birçok ihtiyacını ücretsiz olarak karşılayabilecek.

ai0i5558-2ok-1.jpg

"BÜYÜKLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 7’den 70’e herkesin kaliteli zaman geçirebileceği merkezleri tek tek kente kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu merkezi uzun zamandır hayata geçirmek istiyorduk. Nerede nasıl olacağı konusunda arkadaşlarımızla ayrıntılı bir çalışma gerçekleştirdik. Emeklilerimiz yaşanan ekonomik gündemden dolayı sıkıntılı bir dönem geçiriyorlar. Onları bu zamanlarında yalnız bırakmak istemedik. Canları ne zaman isterse buyursunlar merkezimize gelsinler, bir çayımızı içsinler. Eminim burada yeni dostlar da edineceklerdir. Buca’mızın çınarları bizlerin kıymetlileridir. Merkezimiz hepsine hayırlı olsun” diye konuştu.

1640763870.jpg

SAĞLIK BİRİMİ DE BULUNUYOR

Yaş almış vatandaşların keyifle zaman geçirecekleri şekilde tasarlanan Buca Belediyesi Ata Evi, Adatepe Mahallesi Erdem Caddesi’nde bulunuyor. Bucalı çınarların hobilerini gerçekleştirme imkânı bulacakları Ata Evi’nde çeşitli el sanatları etkinlikleri yapılacak. Kuaför hizmetinin de verileceği merkezin en önemli hizmetlerinden biri ise sağlık hizmetleri olacak. Bucalı çınarlar gün içerisinde tansiyon, şeker ölçümlerini yaptırabileceği gibi merkezde bulunan fizyoterapist sayesinde ücretsiz tedavi de olabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.