Buca Belediyesi'nden moloz seferberliği

Buca Belediyesi'nden moloz seferberliği

Buca Belediyesi, sokaklardaki moloz kirliliğine özel çalışma başlattı.

Çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlayan sistemle, evlerde yapılan tadilatlardan sonra ortaya çıkan molozlar, makul ücretler karşılığı konteynerler aracılığıyla kaldırılacak

Yeşil ve temiz bir kent için çalışmalarına tam gaz devam eden Buca Belediyesi, kaçak molozlarını engellemek ve vatandaşların atıklarını bertaraf edebilmek için moloz toplama hizmetine devam ediyor. Bucalıların ev tadilatlarında ortaya çıkan molozların kolayca bertaraf edilmesini sağlayan uygulama,  kaçak moloz dökümleriyle oluşan çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor. 

imgl7851.jpg

ALO MOLOZ HATTI 

Bucalı hemşehrilerin hizmetten faydalanabilmek için belediye 439 10 10 numaralı telefon hattını arayarak moloz müracaatında bulunabilecek veya  Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne form ile başvuruda bulunabilecekler. Yapılan başvuruları uygun tarih ve zamanda planlamaya alan ekipler,  o bölgelere konteyner bırakarak moloz atıklarına alabilecek. 

GÜNCEL MOLOZ ALIM BEDELLERİ

Makul ücretler karşılığı gerçekleştirilen hizmet kapsamında 2, 4, 5 ve 6 metreküplük konteynerler talebe göre dairelere bırakılacak. Yapılan düzenlemeler sonrasında  35 çuvala kadar olan atıklar için 60 TL, 70 çuvala kadar olan atıklar için 120 TL, 90 çuvala kadar olan atıklar için 160 TL, 110 çuvala kadar olan atıklar için ise 200 TL hizmet bedeli alınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.