Buca Belediyesi'nden Üretici Kadınlar Pazarı'na davet

Buca Belediyesi'nden Üretici Kadınlar Pazarı'na davet

Buca Belediyesi, 27 Şubat Salı günü saat 08.00 - 18.00 saatleri arasında Buca Belediyesi Hizmet Binası önünde kurulacak olan Üretici Kadınlar Pazarı'na tüm vatandaşları davet etti.

MEDYA EGE / ESRA ÖNEN - Buca Belediyesi'nin, kadın emeğine verdiği önem doğrultusunda ve kadınların sosyal yaşam ile ev ekonomisine katkı sunması amaçlarıyla hayata geçirdiği Üretici Kadınlar Pazarı, 27 Şubat Salı günü saat 08.00 - 18.00 saatleri arasında Buca Belediyesi Hizmet Binası önünde kurulacak.

Tüm vatandaşları Üretici Kadınlar Pazarı'na davet eden Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda ise "Bucamızın bereketli topraklarından, el emeği ile hazırlanan doğal ürünlerin yer aldığı ‘Üretici Kadınlar Pazarı’na sizleri bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

ghq1t16wwaafree.jpg

ÜRETİCİ KADINLAR PAZARI

2015 yılından beri Buca Belediyesi önderliğinde hayata geçirilen Üretici Kadınlar Pazarı, Buca’da üretim yapan köylü kadınların katkısı ile her yıl daha da büyüyor. Kadınlar Belediye Ana Hizmet Binası önünde açılan tezgahlarda tarlalarında, bahçelerinde ürettikleri ürünleri doğrudan tüketicilere sunma imkanı buluyorlar.

Üretici Kadınlar Pazarı aracılığı ile Buca’nın kırsal mahallelerinde üretim yapan kadınlar el emeği ürünlerini tüketicilere aracısız sunma şansı elde ediyorlar. Tezgahlarda salçadan turşuya, tarhanadan tahin pekmeze pek çok ürün, uygun fiyatla yer alıyor.

1647591877.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.