Buca Belediyesi'nden yardımlara ilişkin önemli duyuru

Buca Belediyesi'nden yardımlara ilişkin önemli duyuru

Buca Belediyesi tarafından bir açıklama yapılarak, afet bölgesine giden yardımların koordinasyonunun sağlandığı ifade edildi.

MEDYA EGE - Geçtiğimiz gün felaket bölgesine giden yardım malzemelerinin yerlere atıldığı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Buca Belediyesi de konuya ilişkin bir açıklama yaparak, belediye yardımlarının koordinasyon içerisinde dağıtıldığını duyurdu.

gi0a0061.jpg

Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine. Ulaştırılmak üzere yetkili koordinasyon görevlilerine verildiği ifade edildi.

gi0a4156.jpg

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bölge koordinasyon ekipleri ve oradaki belediyelerimiz, depremzede vatandaşlarımızın anlık ihtiyaç fazlası yardım malzemelerini daha fazla depremzedeye ulaştırması için terminal, hastane, Pazar yeri, otopark gibi alanlarda toplamaktadır. Görüntülerde birçok kurumdan gönderilen yardım malzemesi görülmektedir. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için afet bölgesi koordinasyon ekipleri canla başla çalışmaktadır. Biz, Buca Belediyesi olarak Buca halkının afet bölgesine ulaştırmak üzere bizlere teslim ettiği yardımları özenle ayırarak gerekli il ve ilçelere ulaştırıyoruz, ulaştırmaya devam edeceğiz. Yardımlar bölgeye ulaştığı andan görüntüleri sosyal medya hesaplarından yayınlıyoruz. Buca Belediyesi Afet Yardım Toplama Merkezinde Buca halkı ile afet bölgesi için dayanışmaya devam ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.