Buca Belediyesi’nden yeni çöp konteynerleri

Buca Belediyesi’nden yeni çöp konteynerleri

Buca Belediyesi, su ve koku geçirmeyen konteyner alımını tamamladı. Alınan bin adet konteyner Buca’nın 47 mahallesinde belirlenen ihtiyaç noktalarına yerleştirilmeye başlandı. 

Buca'nın çöp sorununu çözmek ve daha temiz bir çevre oluşturmak için çalışmalara hız veren Buca Belediyesi, su ve koku geçirmez özelliğe sahip toplam bin adet galvaniz yeni çöp konteynerinin alımını tamamladı.  Kent genelinde ihtiyaç duyulan noktaları belirleyen ekipler, yeni konteynerleri 47 mahalleye yerleştirmeye başladı. İlk etapta 100’ün üzerinde konteyner yerleştirilirken kısa süre içinde bin adet konteynerin Buca sokaklarında konumlandırılması tamamlanmış olacak.  

imgl6590.jpg

BUCA GENELİNDE 6 BİN 350 ADET KONTEYNER 

Buca Belediyesi, yeni eklenen bin adet çöp konteyneriyle birlikte 250 adet 3 bin litrelik yerüstü,  100 adet 5 bin litrelik yeraltı ve 6 bin adet  galvaniz konteynerle ilçe genelindeki kapasitesini 6 bin 350 adet konteynere çıkardı.   47 mahallede 3 bin 657 sokak, 54 cadde, 2 bulvar ve 2 küme evlerinde çalışmalarını yürüten Buca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, günde 350 ton evsel atık, 60 ton moloz olmak üzere 410 ton atık topluyor.  

imgl6603.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.