Buca Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Buca Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Buca’da coşkuyla kutlandı.

Buca Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile kentin oksijen deposu Hasanağa Bahçesi’nde çocuklara yönelik bir şenlik organize edildi. İki gün süren şenlik boyunca çocuklar doyasıya oyunlar oynayıp eğlenme fırsatı buldular. Şenlik programında, bubble show, maskot ve palyaçolar eşliğinde dans, sihirbaz gösterisi, çocuk şarkılarından oluşan sahne gösterisi, yüz boyama etkinliği ve jonglör gösterisi yer aldı.

ai0i2376-ok.jpg

Alanda yer alan tahta bacak çocukların büyük ilgisini çekerken şenlik alanına kurulan oyun parkurunda çocuklar heyecanlı ve güzel anlar geçirdiler.

Öte yandan şenlik alanına gelen çocuklara Buca Belediyesi tarafından pamuk şeker, mısır, macun ve şerbet ikramı yapıldı.

ai0i2920-ok.jpg

ÇOCUKLAR GÖSTERİLER SUNDU

Bayramın ikinci gününde kutlamalar, Çınar Anaokulu öğrencilerinin bando eşliğinde Buca Belediyesi ana hizmet binasına dek gerçekleştirdikleri kortej yürüyüşü ile başladı. 23 Nisan sevincini ve coşkusunu caddelere taşıyan çocuklara Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç eşlik etti. Çocukların bayramını kutlayan Başkan Kılıç, çocuklara kendileri için özel olarak hazırlanan hediyeleri takdim etti.

gi0a7250.jpg

Öte yandan Buca Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacı ile hayata geçirilen Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri’nin minik öğrencileri de şenlikte sahne aldı. Buca Belediyesi Gediz, Ufuk, Buca Koop, Kozağaç, Şirinyer ve Yenigün Yarı Zamanlı Eğitim Merkezi öğrencileri sahnede günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu, şarkılar söyledi, dans gösterileri gerçekleştirdi.

gi0a7346.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.