Buca Belediyesi'nin genç futbolcularına sürpriz ziyaret
Buca Belediyesi yaz futbol kurslarındaki çocuklar, Süper Lig’de forma giymiş Bilal Kısa, Tuna Üzümcü, Ahmet Burak Solakel ve Sertan Vardar ile buluştu.
MEDYA EGE - Buca Belediyesi’nin yaz dönemi futbol kurslarında eğitim gören çocuklar, futbolun tanınmış isimleriyle bir araya geldi. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu anlamlı buluşmayı duyurdu.

Başkan Duman, paylaşımında “Güne futbol ile başladık. İzmir futbolunun yetiştirdiği, Süper Lig’de forma giymiş Bilal Kısa, Tuna Üzümcü, Ahmet Burak Solakel ve Sertan Vardar, Buca Belediyesi yaz dönemi futbol kurslarımıza katılan çocuklarımızla buluştu” ifadelerine yer verdi. Etkinlik, çocukların sporla olan bağını güçlendirmenin yanı sıra, ilham verici rol modellerle bir araya gelme fırsatı sundu. Buca Belediyesi’nin spora ve gençliğe yönelik yatırımlarının somut bir örneği olan buluşmada, çocukların heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.