Buca Çim Konserleri başlıyor

Buca Çim Konserleri başlıyor

Buca Belediyesi’nin genç müzik gruplarını kent sakinleriyle buluşturduğu Buca Çim konserleri Hasanağa Bahçesi’nde başlıyor.

 

Buca Belediyesi’nin genç müzik gruplarını kent sakinleriyle buluşturduğu Buca Çim konserleri Hasanağa Bahçesi’nde başlıyor. 25- 30 Eylül tarihleri arasında akustik, etnik ve pop müzik dallarında her gün farklı bir grubun sahne alacağı konser serisi, açık havada yeşillikler arasında müziğin büyülü dünyasına yolculuk imkanı sunuyor.

Buca Belediyesi Buca Çim konserleri Hasanağa Bahçesi’nde start alıyor. 25- 30 Eylül tarihleri arasında Buca’nın yeşil doğasıyla ünlü Hasanağa Bahçesi’nde düzenlenecek konserler Bucalılara tadına doyulmaz saatler sunacak.

Buca Çim Gençlik konserlerinde her gün farklı bir grup sahne alacak. Hasanağa Bahçesin’nde kurulan özel sahnede performans sergileyecek olan gruplar akustik, etnik, pop müzik dallarında konserler verecek.

Yeşillikler içinde yer alan açık hava sahnesinde müzik dinlemenin huzur ve keyfini yaşatacak konserler 19.30-20.30 saatleri arasında müzikseverleri bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.