Buca eski Belediye Başkanı Şeboy'dan Başkan Adayı Öztekin'e tam destek

Buca eski Belediye Başkanı Şeboy'dan Başkan Adayı Öztekin'e tam destek

Buca eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy, Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Adnan Öztekin’e açık destek vererek “ Adnan kardeşimi sonuna kadar destekliyorum. Yanındayım ve kefilim” dedi.

AK Parti Buca’da yerel seçim çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor. Aday olarak açıklandığı andan itibaren Bucalılardan büyük teveccüh gören Cumhur İttifakı'nın AK Partili Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin’e en güçlü destek, Buca eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy’dan geldi. Şeboy “Öztekin’in yanındayım ve kefilim” dedi. Şirinyer Forbes sevgi yolu girişinde önümüzdeki günlerde coşkulu şekilde resmi açılışı yapılması planlanan AK Parti Buca İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaretinde Buca adayı Adnan Öztekin, İlçe Başkanı İbrahim Şengöz ve partilerle bir araya geldi.

dsc-9378.jpg

Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Cemil Şeboy, "Buca bu seçimlerde kabuğunu kıracak ben buna inanıyorum. Çünkü Buca Belediyesi gırtlağına kadar borçta, Buca 15 yıl çok geri kaldı. Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde Buca’ya kazandırdığım hizmetlerin üstüne bir tuğla koyabildiler mi? Keşke koysaydılar da Buca bu halde olmasaydı? Ama Maalesef Buca’nın hali ortada. Belediye vatandaş odaklı sorun çözen bir anlayıştan çok uzakta. Buca adeta çile çeken insanların yaşadığı bir kent haline dönüştü. Trafikte çile çekiyoruz, yolların kaldırımların delik deşik oluşundan, ilgisizlikten, parkların bakımsızlığından, çöplerin doğru dürüst ve planlı bir şekilde toplanmayışından. Şimdi bunu değiştirmek için sandıklar önünüze geldiğinde bir fırsat var. Buradan söylüyorum. Buca’yı bilen, tecrübeli, liyakat sahibi, belediyecilik geçmişi olan, pırlanta gibi bir kardeşimiz Adnan Öztekin’in yanındayım ve kefilim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.