Buca Fen Bilimleri’nin eğitimcileri eğitim dönemine hazır

Buca Fen Bilimleri’nin eğitimcileri eğitim dönemine hazır

TEOG Sınavında 10 Türkiye birincisi çıkartarak eğitim kurumları içerisindeki iddiasını kanıtlayan Özel Buca Fen Bilimleri Ortaokulu, yeni yıldan itibaren başarıyı daha da yukarılara taşıyacak

Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi tüm eğitim kadrosuyla kampa giren Özel Buca Fen Bilimleri Ortaokulu’nda, Eylül ayından itibaren uygulanacak olan koçluk sistemi ile ilgili 10 gün sürecek yoğun eğitimlerin başlangıcı yapıldı. Öğretmen ve öğrenciler arasındaki iletişimi artırarak tüm öğrencilerin başarı durumlarını yakından takip etmeyi ve gerekli adımları atmayı öngören sistemle, öğrencilerin başarılarının katlanarak artması hedefleniyor.
 

Birebir ilgi ile, yüzde yüz başarı
 

Yeni eğitim öğretim yılından itibaren uygulayacakları koçluk sistemi için ilk olarak eğitim kadrosuna yönelik seminerler düzenlediklerini belirten Özel Buca Fen Bilimleri Ortaokulu Müdürü Ümit Şener, “Burada 10 gün boyunca eğitimcilerimize yönelik eğitimler düzenleyerek, onlara koçluk sistemini tüm boyutlarıyla anlatacağız. Hızlandırma dönemimizden itibaren de öğrencilerimizi ortalama 7’şer kişilik gruplar halinde eğitimcilerimizin sorumluluğuna vereceğiz. Bu eğitimciler, öğrencilerimizin okuldaki velisi olacak. Tüm derslerindeki başarı durumlarını, varsa sosyal hayatta yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ederek rehberlik birimimizi bilgilendirecek. Aynı zamanda ailelerle de yakından irtibat kuracaklar. Yılda en az 2 kez öğrencilerimizin evlerini ziyaret ederek çalışma ortamlarını da yakından izleyecekler” dedi.


Şener, birebir ilgiye dayanan koçluk sistemi sayesinde yüzde yüz başarıya erişeceklerini belirten Şener, “Yeni birinciler çıkararak İzmir’de ortaokullar arasında birinciliği elde etmek istiyoruz. Birinciler buradan çıkacak. Bunda çok iddialıyız” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.