Buca'da akıl almaz vahşet! Zavallı köpeği boğazını keserek katletti

Buca'da akıl almaz vahşet! Zavallı köpeği boğazını keserek katletti

İzmir'in Buca ilçesinde bir köpeğin boğazı kesilerek öldürülmesi hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - İzmir'in Buca ilçesinde boğazı kesilen bir köpek acı çekerek hayatını kaybetti. İddialara göre köpeğin boğazı kimliği tespit edilemeyen bir şahıs tarafından kesildi. Zavallı hayvan can çekişerek yaşama gözlerini yumdu.

Edinilen bilgilere göre olay Buca, Şirinyer Parkı'nda meydana geldi. Yaşlı bir kadının baktığı köpeklerden birisi bayram sabahı boğazı kesilmiş halde bulundu. Oyun parkında ve umumi tuvaletin tuvaletinde de kan izlerine rastlanılması zavallı köpeğin acı içinde can çekişerek öldüğü şüphelerini doğrular nitelikteydi. Bayram sabahı köpeği o halde gören hayvansever kadın, durumu Engelliler Merkezi güvenlik görevlisine bildirdi. Güvenlik görevlisi de sesleri duyduğunu ancak ilgilenmediğini belirterek, "Benim görev alanım" değil cevabını verdi.

Yüzlerce hayvanseverin sosyal medya hesabında paylaştığı ve durumla ilgili bilgi veren paylaşımında şu sözlere yer verildi:

"Şirinyer parkı Buca İzmir... Ulastirabildiginiz etkili grup ve kişilere ulaştırın lutfen. Bulunsun bu cani! İçimizde bir katil dolaşıyor. Sirinyerde pazartesi gecesi bayram sabahında yani, bir ablamızın baktığı beslediği köpeklerden birinin boğazı kesilmiş. Hatta parçalanmış. hemen öldürmemis acı içinde can çekişerek ölmesini istemiş. Bu şerefsizi bulalım. Lütfen gerekli cezayı verelim . Hayvancik ordan oraya koşmuş yardım istemiş. Engelli merkezinin güvenlik görevlisi de sesleri duymuş ama ilgilenmemis benim görev alanım değil şeklinde konuşmuş. Orda savunmasız bir insan olsaydı da aynı açıklamayi yapacak mıydı! Oyun parkı kan içinde kalmış.pazar yeri Umumi tuvalet önünde olmuş olay yoğun kan birikintisi orda. Kan izleri parkın her yanını sarmış. Lütfen şikayet edin karakola bimer e bildirin herkes bu olayın peşinde olsun çok tehlikeli bir sapık aramızda geziyor. Zavallı hayvanin acı çekerek ölmesini isteyen b ir yaratik bugün savunmasız cana bunu yapıyorsa ilk fırsat bulduğunda insana da yapacaktır. Lütfen bu ilanı dağıtın. Bimer e gönderin egm e bildirin!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.