Başkan Kaya'dan tepkilere yanıt: İzmir'e gelir gelmez başkanımızı ziyaret ettim

Başkan Kaya'dan tepkilere yanıt: İzmir'e gelir gelmez başkanımızı ziyaret ettim

CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın geçirdiği kazadan sonra ziyaretine gitmemesine gelen tepkilere yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, akşam saatlerinde evinde yapılan tadilatı denetlerken talihsiz bir şekilde yaralanmıştı. Başkan Kılıç, kazadan sonra ayağındaki kırıklardan dolayı ameliyata alınarak tedavisine devam edildi.

chp-bucada-yaris-sona-eeeerdi-yeni-baskan-cagdas-kaya.webp

CHP tabanında ilk tepki İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun kazadan saatler sonra mesaj yayınlamasına gelmişti.

İkinci tepki de CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'ya geldi. Kaya'nın kazadan sonra herhangi bir geçmiş olsun mesajı yayınlamaması ve hastanede yatan Belediye Başkanı Kılıç’ı ziyaret etmemesi CHP tabanında büyük bir tepkiye sebep olurken Başkan Kaya, Can Radyo'nun Dönence programı üzerinden gazeteci Abdullah Polat, Gökhan Kafalı ve Mikail Karataş'a mesaj yoluyla konuya ilişkin gelen tepkilere yanıt verdi.

Kaya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Başkanımızın kaza geçirdiği günün ilk saatlerinde eşimi hastaneye gönderdim ben de o sırada Erzincan'da bir akrabamın cenazesindeydim. Daha sonra Ankara'da genel merkeze geçtim. Dün akşam İzmir'e gelir gelmez de başkanımızı kaldığı hastanede ziyaret ettim. Başkanımıza geçmiş olsun mesajlarını, hem ilçe başkanlığı sayfasında hem de kendi sosyal medya hesaplarımda paylaştım."

Öte yandan kamuoyunda son günlerde, belediye başkan adayı olacağına ilişkin çıkan duyumlara da cevap veren Çağdaş Kaya, belediye başkanlığına adaylığın söz konusu olmadığını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.