Buca’da eğitimde fırsat eşitliği için kırtasiye desteği

Buca’da eğitimde fırsat eşitliği için kırtasiye desteği

İlçe genelinde herkese eşit hizmet ilkesiyle çalışmalarını gerçekleştiren Buca Belediyesi, dezavantajlı çocukları unutmadı.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi, yeni eğitim öğretim döneminde dezavantajlı mahallelerdeki ilköğretim okullarında kırtasiye seti dağıttı. Öğrencilerin tüm ihtiyacını karşılayacak setler, ihtiyacı doğrultusunda belirlenen öğrencilere ulaştırılması için okul idaresine teslim edilirken, gizlilik ilkesine büyük önem verildi.

f6jjr-6wmaa3hby.jpeg

İlköğretimden üniversiteye kadar her öğrencinin eşit eğitim olanaklarına sahip olması için de çalışma yürüten Buca Belediyesi, sosyal medyadan gelen talepleri de dikkate alarak dezavantajlı bölgelerde kırtasiye desteğinde bulundu.

f6jjr-9xgaatakx.jpeg

Toplamda bin adet olan ve sırt çantasından boyaya defterden geometri takımına kadar eksiksiz hazırlanan setlerin dağıtımı, Yeşilbağlar Mahallesi’nde yer alan Recep Ersayın ve Fatma Aliye ilkokullarında yapıldı.

f6jjr-8wmaaaqzj.jpeg

Buca Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan dezavantajlı çocuklarımıza dağıtılması için çanta ve kırtasiye malzemelerini okullarımıza teslim ettik" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.