Buca’da işsizlikle mücadele devam ediyor

Buca’da işsizlikle mücadele devam ediyor

İş birliği yaptığı ulusal ve uluslararası firma bağlantılarını arttıran ve toplam 90 firma ile irtibat kuran Buca Belediyesi Sarı Masa Çözüm Merkezi İstihdam Masası’nın düzenlediği toplu iş görüşmeleri iş arayanların umudu oldu.

Buca’da işsizlikle mücadele eden ve istihdama katkı sağlayan Buca Belediyesi Sarı Masa Çözüm Merkezi, işveren ile iş arayanlar arasında köprü görevi üstlendi. Son bir yılda yüzlerce kişinin iş sahibi olmasına aracılık eden merkez, iş arayanlar tarafından büyük ilgi görmeye başladı. Ulusal ve uluslararası saygın firmalarla bağlantılar kuran merkez, bu bağlantılarını da genişleterek iş birliği yaptığı firma sayısını 64’ten 90’a çıkarttı.

SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?

Buca Belediyesi Sarı Masa Çözüm Merkezi İstihdam Masası, iş ilanlarını Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın, Buca Belediyesi’nin ve Sarı Masa Çözüm Merkezi’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlıyor. Toplu iş görüşmelerine katılmak isteyen adaylar, belirtilen yer, gün ve saatlerde yapılan görüşmelere katılabiliyor. Ayrıca, toplu iş görüşmelerinin dışında duyurusu yapılan pozisyonlara başvuru yapmak isteyenler, belediye hizmet binasının zemin katında yer alan Sarı Masa Çözüm Merkezi İstihdam Masası’na gelip öz geçmiş doldurabildiği gibi bucakariyer.com internet adresi üzerinden firmaların açtığı iş pozisyonlarına başvurularını yapabiliyor.

ai0i5731-ok.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.