Buca'da katı atık toplama ve ayrıştırmada çalışmaları sürüyor

Buca'da katı atık toplama ve ayrıştırmada çalışmaları sürüyor

Düzenli bir çevrenin oluşumu için çalışmalarını hızla sürdüren Buca Belediyesi, ilçe genelinde katı atık toplama ve ayrıştırma çalışmalarını arttırdı. 

Buca Belediyesi’nin yeni ve güçlenen ekibiyle Buca’nın 3 bin 700 sokağında adeta ilan ettiklerini ifade eden Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, katı atık toplama çalışmalarının arttığını söyledi.  Başkan Kılıç, “Elimizdeki kaynakları en doğru ve etkili bir şekilde kullanarak, böylesine büyük bir ilçede imkansızı başarıyoruz. Önümüzdeki dönemde yeni ve ayrıştırmaya uygun çöp konteynerleriyle bu rakamı daha da arttırmayı hedefliyoruz” dedi. 

gi0a5437-ok-001.jpg

ÖZ KAYNAKLARLA YAPILACAK

Başkan Kılıç, “Belediyemizin geçmiş dönem yönetimi tarafından yapılan katı atık toplama ve ayrıştırma sözleşmemiz devam ediyor. Sözleşmenin sona ermesinin ardından ilçe genelinde katı atık toplama ve ayrıştırma işlemini kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştireceğiz. Yaptığımız tüm hamlelerle Buca’da temizlik sorununa neşter vurarak, temizlik gündemini kalıcı olarak sonlandıracağız” ifadelerini kullandı.

5buc0134-ok.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.