Buca'da meslek ve sanat kurslarına yoğun ilgi

Buca'da meslek ve sanat kurslarına yoğun ilgi

Mesleki eğitimden yabancı dile, sanattan spora kadar birçok farklı alanda açılan ücretsiz kurslar Buca’da yoğun bir ilgiyle karşılandı. 8 merkezde açılan 32 kursa katılan kursiyerler, günlük hayatın stresinden bir nebze de olsa uzaklaşma fırsatı buldu.

Buca Belediyesi’nin Buca Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu iş birliğiyle çocuk ve yetişkinlere yönelik düzenlediği yeni dönem kursları Bucalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Cemal Yetginer Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi, Evka-1 Semt Merkezi, Mevlana Sanat Atölyesi, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi, Kadın Aktivite Merkezi, Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi ve Ceren Özdemir Semt Merkezi’nde 32 farklı alanda açılan kurslar, Bucalıların yeteneklerini ortaya çıkartmalarında destek sağladı.

gi0a4688.jpg

Kurs saatlerini dört gözle bekleyen kursiyerler, kuaförlükten makine dikişe, aşçılıktan pastacılığa, işaret dilinden İngilizce’ye, resim ve müzikten ebru kursuna kadar pek çok farklı alanda eğitim aldı. Boş zamanlarını değerlendiren Bucalılar, aynı zamanda hayal güçlerinin sınırsızlığını da yaptıkları işlerle kanıtladı. Kursiyerler, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı teşekkür etti.

gi0a4650.jpg

Kayıtları sürekli olan ücretsiz kurslara başvurmak isteyen Bucalı vatandaşların, ilgili
merkezlere giderek başvuru işlemlerini yapmalarının yeterli olduğu bildirildi.

gi0a4647.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.