Buca'da moloz yığınları kalktı, yepyeni yaşam alanı oldu

Buca'da moloz yığınları kalktı, yepyeni yaşam alanı oldu

Buca Belediyesi, kaçak moloz ve atıklar nedeniyle çevre sakinlerini rahatsız eden Fırat Mahallesi Koşuyolu Kavşağı’ndaki alanı düzenleyerek Bucalılara tekrardan kazandırdı.

3 bin 500 metre karelik alanda yapılan düzenlemeyle bölgenin çehresi değişirken, çocuklar koşup oynayacakları yemyeşil bir doğayla buluştu.


Buca Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı yeşil seferberliği son hızla devam ediyor. Mahalle sakinlerinin talep ve beklentileri doğrultusunda atıl durumdaki alanları düzenleyip, yeşil bir Buca yaratmak için çaba sarf eden Buca Belediyesi, Fırat Mahallesi’ne yepyeni bir yaşam alanı kazandırdı.


Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Fırat Mahallesi’ni ziyaret edip Muhtar Ayşe Kiriş’ten mahallenin ihtiyaçlarını öğrenen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Koşuyolu Caddesi Kavşağı’nda kaçak moloz ve kötü kokulu atıklar nedeniyle mahalle sakinlerini rahatsız eden alanı tespit ederek çalışma başlatılması talimatını vermişti. Geçen zaman içinde 3 bin 500 metre karelik alanda temizleme ve düzenleme çalışmaları yapan Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle Fırat Mahallesi’ne muhteşem bir yaşam alanı yarattı.  

 


Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina , Koşuyolu Caddesi’nin çehresini değiştiren alanda Fırat Mahallesi Muhtarı Ayşe Kiriş ve Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Dağdelen ile incelemelerde bulundu. Mahallelerinin çirkin görüntüden kurtulup ağaç, çim ve çiçeklerle buluşmasından memnuniyet duyan vatandaşlar Başkan Piriştina’ya “ Yeşil Buca’yı tam yeşil yapıyorsunuz” sözleriyle teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.