Buca’da Ocaklar Sönmüyor

Buca’da Ocaklar Sönmüyor

Merkezine insanı koyan yerel yönetim anlayışıyla sosyal projeler geliştiren Buca Belediyesi, Bucalıların hayatına dokunup, yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Mali durumu yerinde olmayan, ihtiyaç sahibi Bucalıların evinde kaynayan bir tenceresi olsun, yuvalarından aş kokusu eksik olmasın diye harekete geçen Buca Belediyesi’nin “Ocaklar Sönmesin, Tencereler Kaynasın” projesi yoğun ilgiyle devam ediyor. Proje kapsamında dar gelirli ailelere yılda 3 kez 12 kilogramlık mutfak tüpü veren Buca Belediyesi ile evlerde tencereler kaynıyor, yüzler gülüyor.

Buca Belediyesi’nin, “Ocaklar Sönmesin, Tencereler Kaynasın” diyerek başlattığı, 1500 aileye 4 ayda bir 12 kg’lık mutfak tüpü dağıtım kampanyası ile yüz güldürmeye devam ediyor.

Proje kapsamında Buca Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurup, ücretsiz tüp kartını alan dar gelirli vatandaşlara 4 ayda bir 12 kg’lık mutfak tüpü desteği veriliyor. Tüpleri bitince bayiyi arayan vatandaşlar, kartlarını göstererek tüpünü alabiliyor. Yetkilibayii tarafından evlerine getirilen tüpler, güvenli bir şekilde takılıp kontrol edildikten sonra teslim ediliyor.“Ocaklar sönmesin, tencereler kaynasın “ kampanyasından yararlanan vatandaşlardan biri de Mecbure Kara. 16,13 ve 12 yaşlarında üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Mecbure Kara zor günlerinde verdiği destek ve geliştirdiği projeler için Buca Belediyesi’ne teşekkür etti.Kampanyadan yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri  439 1010‘dan 1226’ya başvurabilirler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.