Buca'da yeni dönem ücretsiz kurs kayıtları başlıyor

Buca'da yeni dönem ücretsiz kurs kayıtları başlıyor

Buca'da Çamlıkule Ceren Özdemir Semt Merkezi ve Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi'nde yeni dönem kurs kayıtları başlıyor.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi ve Buca İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen yeni dönem kurslarına, kayıtlar başlıyor.

Yeni hobiler kazanıp, meslek edinmek isteyenlerin yararlanması amacıyla kuaförlükten diksiyona, takı tasarımdan bilgisayarlı muhasebeye kadar pek çok alanda vatandaşların kendilerini geliştirmelerine imkan tanıyan ücretsiz kurslar, Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi ve Çamlıkule Ceren Özdemir Semt Merkezi'nde hizmete sunuluyor.

kuafor.jpg

Çamlıkule Ceren Özdemir Semt Merkezi'nde verilecek kurslar kapsamında; rusça, el nakışı, takı tasarım, makine dikiş, bilgisayarlı muhasebe, almanca, gitar, bağlama, resim-ahşap boyama, kuaförlük, ingilizce, bilgisayar işletmenliği, tığ-şiş örme, fransızca, işaret dili ve diksiyon eğitimleri yer alırken son başvuru tarihi 13 Ekim olarak belirlendi.

Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi'nde ise çocuklara yönelik satranç kursu, yetişkinlere yönelik resim, diksiyon, işaret dili ve YKS Hazırlık kursları verilecek. Eğitim Merkezi'ne başvuru için son tarih 22 Eylül.

Detaylı bilgi ve kayıt işlemlerinde; Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi için 0232 439 10 10 (3535 - 3536), Ceren Özdemir Semt Merkezi için 0232 439 10 10 (1923) numaralı hatlardan yararlanılabiliyor.

f5p50orw8aapxdk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum