Başkan Kılıç: BUCAKUT zorlu eğitimlerine devam ediyor

Başkan Kılıç: BUCAKUT zorlu eğitimlerine devam ediyor

Ülke genelinde meydana gelen afetlerde, yaraları sarmak için kurulan BUCAKUT ekibine yeni üyeler katıldı. Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "BUCAKUT ekibimiz 60 kişiye ulaşan üyesi ile zorlu eğitimlerine devam ediyor" dedi.

MEDYA EGE - Ülke genelinde meydana gelen afetlerde, yaraları sarmak için Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç tarafından kurulan BUCAKUT ekibine yeni üyeler katıldı.

Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medya hesabından BUCAKUT ekibinin çalışmalarına ilişkin bir video paylaşarak "Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası'na layık görülen BUCAKUT ekibimiz 60 kişiye ulaşan üyesi ile zorlu eğitimlerine devam ediyor" notunu düştü.

buca-belediye-baskani-erhan-kilic-sakin-kalin-bucakut-yaninizda.jpg

Öte yandan Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızın zor anlarında yardımına koşabilmek adına İzmir depremi ardından kurduğumuz BUCAKUT ekibimiz büyüyor. 60 kişiye ulaşan BUCAKUT ekibimiz İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yerleşkesinde 14 gün boyunca süren eğitimleri başarı ile tamamladı. Eğitimlerin sonunda düzenlenen törenle ekip üyeleri sertifikalarını teslim aldı" ifadelerine yer verildi.

f1ae1v1xgaarqa2.jpg

Gönüllülük esasıyla ilk etapta 60 kişi ile kurulan BUCAKUT, Kahramanmaraş Depremlerinde birçok canı kurtararak sadece İzmir'in değil Türkiye'nin de gururu olmuştu.

gi0a0067.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.