BUCAKUT, ulusal ve uluslararası acil durumlara hazır

BUCAKUT, ulusal ve uluslararası acil durumlara hazır

İzmir'de Afad'tan ilk akreditasyon alan Buca Belediyesi Arama Kurtarma ekibi BUCAKUT, eğitimlere ve çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

MEDYA EGE - İzmir Depremi'nin ardından Buca başta olmak üzere ülke genelinde yaşanabilecek doğal afet ve acil durumlara müdahale edebilmek amacıyla Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın talimatıyla kurulan ve İzmir'de AFAD'tan ilk akreditasyon alan Buca Belediyesi Arama Kurtarma ekibi BUCAKUT, çalışmalarına devam ediyor.

6331696f9e82f.jpg

Kurulduğu günden bu yana binlerce afetzedenin yaralarını saran BUCAKUT ekipleri, yıl sonuna kadar belirledikleri hedeflere ulaşmak için yoğun bir şekilde eğitimlere katılıyor.

whatsapp-image-2023-07-07-at-130717.jpeg

Fiziksel kondisyonlarını güçlendirmenin yanı sıra arama kurtarma tekniklerini geliştirmek adına koordineli bir çaba gösteren ekip, ulusal ve uluslararası acil durumlarda daha etkili yardım sağlamak amacıyla sürekli kendilerini geliştiriyor.

whatsapp-image-2023-07-07-at-130644.jpeg

Buca Belediyesi sosyal medya hesabından, ekip üyelerine verilen eğitimler paylaşılarak şu notu düştü; "İzmir'de Afad'tan ilk akreditasyon alan Buca Belediyesi Arama Kurtarma ekibi Bucakut, ulusal düzeyde hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Yıl sonuna kadar belirledikleri hedeflere ulaşmak için ekip üyeleri yoğun eğitimlere katılıyor. Fiziksel kondisyonlarını güçlendirmenin yanı sıra arama kurtarma tekniklerini geliştirmek adına koordineli bir çaba gösteren ekibimiz, ulusal ve uluslararası acil durumlarda daha etkili yardım sağlamak amacıyla sürekli kendilerini geliştiriyorlar."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.