Bucalı çocuklar sömestr tatilini eğlenceli etkinliklerle geçiriyor

Bucalı çocuklar sömestr tatilini eğlenceli etkinliklerle geçiriyor

Buca Belediyesi, sömestr tatili boyunca çocukların eğlenip dinleneceği birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Sene boyunca düzenlediği birbirinden farklı çalışmalarla kentin çocuklarına eğitim, sağlık, spor, bilim alanında hizmetler sunan Buca Belediyesi, sömestr tatili boyunca çocukların ücretsiz olarak katılabilecekleri yoğun bir tatil programı hazırladı. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde (BEM) iki hafta boyunca sürecek ‘Neşeli Günler’ etkinliğinde animasyon film gösteriminden İngilizce eğitimine kadar pek çok faaliyet çocukları bekliyor. Merkeze gelen minikler yarıyıl tatillerini verimli bir şekilde değerlendirirken, yeni şeyler öğrenip yeni dostluklar kurma fırsatı da elde ediyorlar.

ai0i7956-ok.jpg

ANİMASYON FİLM GÖSTERİMİ YAPILIYOR

İki hafta boyunca sürecek “Neşeli Günler Aziz Nesin’de” programına göre çocuklar pazartesi günleri hünerlerini sergileyecekleri boyama etkinliğine katılıyorlar. Merkezde salı günü animasyon film gösterimi yapılırken; çarşamba günü hem eğlenmeyi hem öğrenmeyi amaçlayan ‘Eğlenceli İngilizce’ etkinliği gerçekleştiriliyor.

Perşembe günü çocuklarda çevre konusunda farkındalık yaratmaya yönelik ‘Geri Dönüşüm Atölyesi’ düzenleniyor. Haftanın son günü ise çocuklar eğitmenleri eşliğinde yaratıcı drama atölyesine katılıyorlar.

gi0a5196.jpg

ÇOCUK TİYATROSUNA YOĞUN İLGİ

Her sene yarıyıl tatilinde farklı tiyatro oyunlarını çocuklar ile buluşturan belediye bu sene çocukları ‘Sihirli Dünya’ isimli çocuk oyunu ile buluşturuyor. 25 Ocak tarihinde Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda düzenlenen gösterime katılan çocuklar doyasıya gülüp eğleniyor.

Yapılan açıklamada tiyatro gösteriminin 30 Ocak Salı günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde iki seans olarak devam edeceği bildirildi.

gi0a5191.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.