Bucalı Esnaflar Muharrem Okutucu'yu Unutmadı

Bucalı Esnaflar Muharrem Okutucu'yu Unutmadı

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 2 yıl önce hayatını kaybeden Oda Başkanı Muharrem Okutucu anısına lokma döktürdü. Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası önünde lokma döktüren oda yöneticilerini odanın uzun yıllar başkanlığını da yapan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar

Muharrem Okutucu'yu özlem, saygı ve sevgiyle andıklarını dile getiren İESOB Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam  ‘‘Beraber uzun yıllar esnaf teşkilatına hizmet ettik. Kendisi önce buranın başkan vekilliğini daha sonra başkanlığını yaptı. Son nefesine kadar dostluğumuz devam etti. Her ölüm erken ölümdür kendisi keşke biraz daha yaşayıp esnaf teşkilatına daha fazla hizmet verebilseydi. Ancak başkanımızın  yerini devir ettiği arkadaşlarımız da en iyi şekilde   Buca esnafına hizmet veriyor.  Muharrem Okutucu’yu esnaf teşkilatı olarak şükranla anıyoruz. Allahtan rahmet diliyorum’’ dedi.

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın örnek bir etkinlik yaptığını belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, ‘Esnaf sanatkarlar vefakar  ve kadirşinas bir camiadır. Buca Esnaf Odası’nın yöneticileri esnaf sanatkarların bu güzel yönlerini ortaya çıkarın bir etkinlik yaptılar. Bu makamlar geçicidir, önemli olan görev süresinden sonra insanlar için iyi bir insandı, önemli işler yaptı dedirtebilmektir. Muharrem Okutucu bunu başarmış bir başkanımızdır. Oda başkanımız Turan Yazgan’ı ve yöneticilerini de kadirşinas yaklaşımlarından dolayı kutluyorum’ diye konuştu.

İzmir Ticaret İl Müdürü Cevat Akgönüllü İzmir esnaf teşkilatının yöneticileriyle güzel ilişkiler içinde çalıştıklarını hatırlatırken, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan da ’Merhum başkanımız Okutucu’nun ardında bıraktığı değerli mirası korumak ve hizmet çıtasını daha da yukarıya çıkarmak için özveri ile çalışıyoruz. Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası geçmişten bugüne esnaf teşkilatı içinde farklı bir konumda bulunmuştur. Değerli Onursal Başkanımız Mehmet Ali Susam’ın çizdiği vizyon ile her zaman esnaf teşkilatında lider olan odamız, Muharrem Okutucu’nun hizmetleriyle de bu çizgiyi sürdürmüştür.  Bizler de bu bilinç içinde en iyi hizmeti vermenin çabası içindeyiz. Merhum başkanımızdan çok şey öğrendik, onu kalbimizde yaşatıyor,  projelerini ve düşüncelerini geliştirerek sürdürüyoruz’ şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.