Bucalı öğrenciler Dijital Dershane ile başardılar

Bucalı öğrenciler Dijital Dershane ile başardılar

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve pandemi sürecinin olumsuz etkilerini hafifletmek için Dijital Dershane hamlesini başlatan ve kısa sürede 10 bin öğrenciye ulaşan Buca Belediyesi, çalışmalarının karşılığını öğrencilerin başarısı ile aldı.

Buca Belediyesi, pandeminin etkisi ile yüz yüze eğitime ara verilmesi üzerine ücretsiz olarak hayata geçirdiği Dijital Dershane projesinde bu yıl da çok önemli başarılara imza attı. Uzman eğitimci kadrosunun programladığı ve kısa sürede 10 bin öğrenciye ulaşan Dijital Dershane, çocukların ve gençlerin eğitim hayatına çok önemli katkılar sundu. LGS maratonuna katılan yüzlerce öğrencinin geleceği için elini taşın altına koyan projenin meyveleri hem öğrencilerin, hem ailelerinin hem de eğitmenlerin yüzünü güldürdü. Okul öncesi eğitimden itibaren ilkokul, ortaokul, lise kademelerinin tümü için eğitim içerikleri sunan Dijital Dershane; LGS, YKS ve KPSS sınav hazırlıklarında da gençlerin hedeflerine ulaşması için çalışma yürütüyor.

1602655344.jpg

90 SORUDA 88 DOĞRU

LGS için de Dijital Dershane’ye kayıtlı öğrencilerden 8’i yüzde 1’lik dilimde, 22’si yüzde 2’lik dilimde, 34’ü yüzde 3’lük dilimde, 43’ü yüzde 4’lük dilimde, 50’si yüzde 5’lik dilimde ve 73’ü yüzde 10’luk dilimde yer alarak gurur yaşattı. Öğrencilerden Ahmet Emre Gürdal 2022 LGS sınavından 90 sorudan sadece 2 yanlış yaparak 500 puan üzerinden 489 puan alarak 0,11’lik yüzdelik dilime girdi. Öğrencimiz, Devlet okulunda okuduğunu, herhangi bir dershane desteği almadığını ve Dijital Dershane’nin bu süreçte kendisine çok faydalı olduğunu belirtti.

dijitaldershane-buca-bel-tr.jpg

ÜSTÜN TEKNOLOJİ

4K ses ve görüntü kalitesine sahip; MEB müfredatına ve LGS, YKS ve KPSS sınav kapsamına uygun içerikleriyle, alanında uzman eğitmen kadrosuyla, 200 binden fazla soru ve binlerce ders içerikleriyle, online deneme ve konu testleriyle Dijital Dershane ücretsiz olarak öğrencilerimizin yanında olmaya diğer sınavlarda da devam edecek. Bilgisayar, telefon ya da tabletten istedikleri zaman ve istedikleri yerden https://dijital dershane.buca.bel.tr adresinden tüm öğrencilerimiz kayıt olabilecekler.

dijitaldershane2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.