Bucalı öğrencilerden TEKNOFEST başarısı!

Bucalı öğrencilerden TEKNOFEST başarısı!

Buca Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Devin İnan ve Rumeysa Çiçek, TEKNOFEST Karadeniz Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde 'TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Özel Ödülü' ve 'En İyi Sunum Ödülü'nü kazandı.

Nilda Altın Okay- TEKNOFEST Karadeniz Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katılan Buca Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Devin İnan ve Rumeysa Çiçek, danışmanları Dr. Cansu İlke Kuru ile birlikte büyük bir başarı elde etti. Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce finalist ekibin katıldığı festivalde öğrenciler, 'TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Özel Ödülü' ve 'En İyi Sunum Ödülü'nü kazandı.

face2fcxeaqvxat.jpg

Buca Belediyesi sosyal medya hesabından öğrencilerin başarısına ilişkin olarak yapılan paylaşımda "Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerimiz 'TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Özel Ödülü' ve 'En İyi Sunum Ödülü'nü kazandı. Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce finalist ekibin katıldığı, Teknofest Karadeniz Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katılan Buca Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerimiz Devin İnan ve Rumeysa Çiçek, danışmanları Dr. Cansu İlke Kuru’yu tebrik ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

face3ccwyaek3yk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.