Buca'nın Konukları İvana Sert, Hakan Akkaya ve Altay Olacak

Buca'nın Konukları İvana Sert, Hakan Akkaya ve Altay Olacak

Moda ikonları 12 Mayıs'ta Buca 'da engellilerle aynı podyumu paylaşacak.

Buca Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında yine farklı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Moda ikonu İvana Sert ve modacı Hakan Akkaya’nın katılımıyla gerçekleşecek “engelsiz Moda Günü”nde engelli vatandaşlar İzmirli mankenlerle birlikte podyuma çıkacak. Buca Tekstil Pazarı PABUC’ta 12 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek defilenin sunuculuğunu ise ünlü manken Irmak Atuk yapacak. Etkinlik ünlü şarkıcı Altay’ın sahne alacağı konserle devam edecek.

2015 giyim modası,2015 yaz modası,2015 yaz trendi,2015 yazlık kıyafetler,Ivana Sert nereden giyiniyor,2015 Kalem etek modelleri,2015 etek modelleri,2015 ceket modası,2015 ceket modelleri,2015 yaz sezonu

Buca Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştireceği “Engelsiz Moda Günü”nde engelli vatandaşlar profesyonel mankenlerle birlikte podyuma çıkacak. Buca Tekstil Pazarı PABUC’ta satılan ürünlerden oluşacak kreasyonun sunulacağı “Engelsiz Moda Günü”nde moda ikonu İvana Sert ile modacı Hakan Akkaya’da engelli amatör mankenlerin heyecanına ortak olacak.

Ünlü moda ikonu İvana Sert ve modacı Hakan Akkaya’nın katılımıyla renkli bir şova dönüşecek olan “Engelsiz Moda Günü”nün sunuculuğunu ise ünlü manken Irmak Atuk gerçekleştirecek.

Engelsiz Moda Günü’nün coşkusu bunlarla da sınırlı değil. Defilenin ardından ünlü şarkıcı Altay, birbirinden güzel şarkılarını Bucalılar için seslendirecek.

Buca Pazaryeri’nde düzenlenecek “Engelsiz Moda Günü” etkinlikleri 12 Mayıs Perşembe günü Saat: 19.30’da tüm moda severleri bekliyor.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.