Buca’nın Pırlantaları emin ellerde 

Buca’nın Pırlantaları emin ellerde 

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yeni dönemde Buca’daki 6 Pırlanta Merkezi’nde görev alan öğretmenlerle Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde (bbksm) düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Öğretmenlerin beklenti ve taleplerini tek tek dinleyen ve anında çözümler üreten Başkan Piriştina, öğretmenlere, “Buca’nın pırlantaları sizlere emanet. Onlara gözünüz gibi bakacağınıza eminim. Onlar geleceğimizdir ” diye seslendi. Başkan Piriştina, 6 olan Pırlanta Merkezi sayısını 2019‘a kadar 10’a yükselteceklerini de hatırlattı. 
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca’da yaşayan ev hanımı annelerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için 3-6 yaş arası çocuklara günde 3 saat süreyle geçici bakım hizmeti verilen Pırlanta Merkezleri’nin eğitim neferleri ile Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi. 
Gediz, Kozağaç, Çamlıkule, Şirinyer, Ufuk ve Betontaş pırlanta merkezlerinde görev yapan ve 3 bin 500 minik Bucalıya eğitim veren öğretmenlerin talep ve beklentilerini dinleyip, merkezler hakkında bilgi alan Başkan Piriştina, öğretmenlere “Pırlantalarımıza gözünüz gibi bakın. Onlar sizlere emanet. Her türlü sorununuzda yanınızdayız” dedi.
Pırlanta Merkezleri’nin kısa sürede yoğun talep gördüğünü ve öğretmenlerin buradaki üstün performansıyla Bucalı çocukların vazgeçilmez mekanı haline geldiğini belirten Başkan Levent Piriştina, yakında Buca Koop ve Yeşilbağlar’a iki yeni Pırlanta Merkezi kazandıracaklarını, 2019 yılına kadarda bu sayıyı 10’a yükseltmeyi planladıklarını açıkladı. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.