Bucaspor Ligde Kalma Mücadelesi Veriyor

Bucaspor Ligde Kalma Mücadelesi Veriyor

Ligde kalma mücadelesi veren İzmir takımlarından Bucaspor mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle TFF tarafından silinen 3 puanını mumla arıyor.

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grup’ta kalma mücadelesi veren İzmir takımlarından Bucaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sildiği üç puan cezayı mumla arıyor.

Son iki galibiyeti olan Eyüp ve Tarsus İdman yurdu karşılaşmalarıyla biraz olsun mücadelesine tutunan Bucaspor, Manisaspor tarafından yenilince ligin son iki haftasında tekrar düşme korkusuna kapıldı. Mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle 3 puanı birden silinen İzmir takımı, TFF tarafından silinen puanları Manisaspor yenilgisiyle iyiden iyiye arar oldu.

Eski futbolcu ve personele borcunu ödeyemedi

Kulüp bünyesinde daha önce görev alan futbolcu ve personele olan 50 bin Euro borcunu ödeyemeyen Bucaspor'un 3 puanı, TFF tarafından mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle silinmişti. Ligden düşme ile arasında bir puan fark kaldıktan sonra korkuya kapılan takımın teknik direktörü Suat Kaya yarım puanın önemi olduğunu söyleyerek 36 puanla 15. sırada olduklarını hatırlattı.

Kaya ceza alınmaması durumunda toplamda 39 puana sahip olacakları ve bu puanla 11. sırada yer alacaklarını söyleyerek, takımın üzerinde daha az stres olacağını söyledi. Geçmişe takılmanın önemi olmadığını söyleyen teknik direktör önlerindeki iki maç hakkında iddialı konuşarak, Ankara Demirspor ve Kocaeli Birlikspor karşılaşmalarını kazanarak ligde kalışlarını ilan edeceklerini ifade etti.

Bucaspor'un yanı sıra eski futbolcularına ya da teknik ekibine para ödemediği gerekçesiyle Tarsus İdmanyurdu ve Ankaragücü’nün de puanları silinmişti.

 

Pazar günkü karşılaşmaya büyük indirim

Pazar günü Buca'da Ankara Demirspor'u ağırlayacak olan sarı lacivert İzmir takımı, bilet fiyatlarını düşürerek 1 lira yaptı. Takım Başkanı Çetin Kayışlı, sezonun sonuna doğru iki karşılaşmadan en önemlisini gerçekleştireceklerini söyledi. Kayışlı taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak kale arkası biletleri 1 lira VIP tribünlerin biletlerini ise 4 lira olarak satışa çıkarılacağını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.