Buğra Gökçe, Başkan Tekin ve partililerle bir araya geldi

Buğra Gökçe, Başkan Tekin ve partililerle bir araya geldi

CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Buğra Gökce, Torbalı’ya çıkarma yaptı. Önce parti binasında Başkan Mithat Tekin ve partililerle buluşan Gökce, daha sonra Torbalı Belediyesi'ne konuk oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Buğra Gökce, Torbalı’ya çıkarma yaptı. CHP Torbalı İlçe Başkanlığı binasında Belediye Başkanı Mithat Tekin ve partililerle bir araya gelen Gökce, daha sonra Torbalı Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan adaylarının da bulunduğu İlçe Örgütü’nde konuşan Gökce, aday olması ve seçilmesi durumunda nasıl bir kent vizyonu oluşturacağını anlattı.

whatsapp-image-2023-12-20-at-16-9974-2420.jpeg

Gökce, İlçe Başkanlığı'na yaptığı ziyaretin ardından belediye binasına geçti. Burada Başkan Tekin ve meclis üyelerinin konuğu olan Gökce, ev sahipliği için Başkan Tekin'e teşekkür etti. Tekin, ziyaretle ilgili "İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Buğra Gökçe’yi, Torbalı programı kapsamında ilçe binamızda ve belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için Sayın Gökçe’ye teşekkür eder, başarılar dilerim" yorumunda bulundu.

whatsapp-image-2023-12-20-at-16-554-2420.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.