Buğra Gökce, iş dünyası temsilcilerini ziyaret etti

Buğra Gökce, iş dünyası temsilcilerini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Buğra Gökce ihracatçılar ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Buğra Gökce, ilk olarak Ege ihracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi’yi ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Genel Sekreterlik görevinde bulunan konuğunu makamında ağırlayan Eskinazi, “İzmir’e yeniden hoş geldiniz” dedi.

dr-bugragokce-07-ziyaret-esnafbirlik-2.jpg

Gökce’nin İzmir’de hayata geçirmek istediği yeni projelerle ilgili fikir alışverişinde de bulundu.

CHP İzmir aday adayı Dr. Buğra Gökce, daha sonra İzmir esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Birliğe bağlı oda başkanlarıyla birlikte Gökce’yi ağırlayan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, İzmir esnafının ‘kentte yenilik’ istediğini belirtti. Oda başkanlarının sorunlarını tek tek dinleyen Gökce, birlikte olduklarında güç kazanacaklarını ve üstesinden gelemeyecekleri hiç bir şeyin olamayacağını söyledi.

dr-bugragokce-07-ziyaret-eib-2-jpg.jpg

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni akıl, bilim ve hukuk rehberliğindeki demokratik karar süreçlerinde yanında görmek istediğinin altını çizen Gökçe, “Başkan Yalçın Ata ve ekibine, heyecan ve büyük bir içtenlikle bizleri karşılayan tüm esnafımıza teşekkür ederim. Sorununuz sorunumuzdur” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.