Buğra Gökce'den huzurevi sakinleri ve esnafa yeni yıl ziyareti

Buğra Gökce'den huzurevi sakinleri ve esnafa yeni yıl ziyareti

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, 2024’e saatler kala ziyaret ettiği huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutladı. Ardından esnafı dolaşan Gökce, güzel ve bereketli bir yıl temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, 2024 yılına sayılı saatler kala huzurevi sakinleri ve esnafla bir araya geldi. Yılın son gününde ilk ziyaretini Narlıdere’de hizmet veren bir huzurevine yapan Gökce, ‘baş tacımız’ dediği yaş almış büyükleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Huzurevi sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Gökce, her biri ile tek tek ilgilenerek çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Samimi anların yaşandığı ziyaretin ardından CHP’li Buğra Gökce, ilçe esnafını da dolaştı. Esnaf ve çalışanlarına bereket dolu bir yıl geçirmeleri dileğinde bulunan Gökce, kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet etti.

bugra-gokceden-huzurevi-sakinleri-ve-esnafa-yeni-yil-ziyareti-5.jpeg

HUZUREVİNE ANLAMLI ZİYARET

İlk olarak huzurevini ziyaret eden Büyükşehir Aday Adayı Buğra Gökce, merkezde misafir edilen yaşlılarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Gökce, onların öneri ve isteklerini de dinledi. Huzurevine emek veren çalışanlara da teşekkür eden Gökce, “Geçmişten getirdikleri tecrübelerle bizlere yol gösteren değerli büyüklerimiz bizler için çok kıymetli. Onların gönüllerini hoş etmek boynumuzun borcu. Değerli büyüklerimizin gözlerindeki sevinci görmek ve dualarını almak en büyük mutluluğumuz. Kendilerinin ellerinden öpüyor, sağlıkla dolu uzun ömürler diliyorum. Bu güzel anı bizlerle paylaştıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlar bu memleket için yıllarca emek vermiş ve üretmiş insanlar. Onlara layık olmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

bugra-gokceden-huzurevi-sakinleri-ve-esnafa-yeni-yil-ziyareti-2.jpeg

ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Huzurevindeki anlamlı buluşmanın ardından Buğra Gökce, ilçe esnafını da dolaştı. Esnaf ve çalışanlarıyla bir araya gelen Gökce, bereket dolu bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu. Esnaf ziyaretleri sırasında kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet eden Gökce, 2024’ün hem ülke hem de İzmir için güzel bir yıl olmasını diledi. Esnaf ve vatandaşlar da adaylık sürecinde Gökce’ye başarılar diledi.

bugra-gokceden-huzurevi-sakinleri-ve-esnafa-yeni-yil-ziyareti-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.