“Bugün gönüllerimiz bayram yeri”

“Bugün gönüllerimiz bayram yeri”

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. 

Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında vatandaşların evlerinde geçireceği bu bayramın,  herkesin sevdiklerinden uzak geçirdiği son bayram olmasını dileyen Başkan Sürekli, bayramların manevi gücünün sevgiyi, birlik beraberliği perçinleyerek tüm sıkıntıları aşacak, kötülükleri def edecek kadar büyük olduğunu söyledi.

Başkan Sürekli, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu bayram, gönüllerimiz bayram yeridir. Sarılamasak, dokunamasak da kalplerimiz ve dualarımız sevdiklerimizledir. İnşallah, bir dahaki bayrama çok büyük bayram sofralarında, tebriklerde birlikte olacağız. Devlet ve millet olarak; tüm dünyayı sarsan bir musibete karşı yürüttüğümüz mücadelenin sonuna yaklaşıyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nın şefaati ve Allah’ın izniyle karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın heyecanı ve manevi gücüyle birbirimize daha sıkı sarılmaya devam edecek, en kısa sürede bu sıkıntıyı geride bırakmış olacağız.  Bizim millet olarak sahip olduğumuz sabır, erdem ve cesaretle; milli ve dini değerlerimizden aldığımız manevi güçle, aşamayacağımız hiçbir engel ve sorun yoktur.’’ dedi.

Hep birlikte yaralarımızı saracağız, daha güçlü Türkiye için çalışacağız…

‘’Bölüşmenin, barışmanın, nefse hâkimiyetin ve tüm kötülüklerden arınmanın, kısacası ‘biz’ diyebilmenin günleridir bayramlar. Bize bu anlamıyla en büyük yol göstericidir.’’ diye sözlerine devam eden Başkan Sürekli,  ‘’Hepimiz, bu fani dünyanın fani yolcularıyız. İmanın iki eşit parçası varsa; biri sabır, biri şükürdür. İnsan olmanın iki temel değeri varsa; biri doğruluk biri merhamettir. Allah-u Teâlâ’dan dilerim ki, her birimize böyle kullar olmamızı nasip etsin; Ramazan Ayı’nın ve Bayramın faziletleri yolumuzu aydınlatsın, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırsın. İnşallah hep birlikte yaralarımızı saracak, çok daha güçlü bir Türkiye’nin inşasında çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; İzmirli hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.