"Bugün Ne Yazsam"adlı tiyatro oyunu sahnelendi

"Bugün Ne Yazsam"adlı tiyatro oyunu sahnelendi

"Bugün Ne Yazsam"adlı tiyatro oyunu Gaziemir Belediye Tiyatrosu'nda İzmirli tiyatroseverle buluştu.

Başrollerini Serkan Baştürk, Gamze Coşkun, Onur Çatal, İlknur Bayzit Çatal ve Emre Öztürk'ün paylaştığı "Bugün Ne Yazsam"adlı tiyatro oyunu, bu sene ilk defa 24 Ocak'ta Uğur Mumcu suikastinin 26. Yılında, Gaziemir Belediye Tiyatrosu'nda İzmirli tiyatroseverle buluştu.

Toprak Sahne Tiyatrosu'nun hazırladığı "Bugün Ne Yazsam" adlı tiyatro oyunu seyirci ile buluştu. Oyun, derin devlet suikastine kurban giden Uğur Mumcu'nun, "Bir Pulsuz Dilekçe" kitabından esinlenen Işık Kansu tarafından yazılan oyun, Serkan Baştürk yönetmenliğinde bugün ne yazsam ismiyle sahnede yerini aldı.

Oyun, halk ve iktidar taraflarına olan eleştirisini alışılmışın dışında bir üslupla, absürt komedi ile ortaya koyuyor.Seyirciyi güncelliğiyle hayatın içine sokarken, günümüze dek yitirdiklerimizi, devrim şehitlerimizi seyircinin içini titreterek sergiliyor.

Toprak Sahne Tiyatrosu oynun turnelerine devam ediyor.En yakın tarihteki oyun, Toprak Sahne Tiyatrosu'nun organizasyonuyla 7 Mart'ta Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde ( İzmir ), 24 Mart'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi Selçuk Kültür Merkezi'nde oynanacak olup halkın ve belediyelerin desteğini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.