Bükülebilir Telefon İçin Tarih Verildi

Bükülebilir Telefon İçin Tarih Verildi

Samsung bükülebilir model telefon için tarih verdi.

Samsung klasik telefon modellerinin yanı sıra 2017 yılında bükülebilir telefon konsepti ile kullanıcılara ulaşmayı planlıyor. Konuyla ilgili marka tarafından bugüne kadar resmi bir açıklama yapılmazken dün gündeme gelen yeni iddialarda 2017 yılından itibaren bükülebilir telefonların kullanıcılara sunulacağı belirtildi.

Telefonlar ile ilgili detayların da paylaşıldığı haberlerde 5 inç ve 8 inç boyutlarında iki farklı telefonun kullanıcılara sunulacağı belirtildi. Bükülebilir akıllı telefon konusunda Samsung tarafından bugüne kadar yapılan en önemli projelerden birisi olacak. Telefonlarda özelliklerin nasıl olacağı öğrenilemezken telefon modellerinin 2017 yılının Şubat ayında yapılacak kongrede tanıtılması bekleniyor.

Dünya akıllı telefon sektörünün yer alacağı kongrede pek çok marka yenilikleri ile birlikte tanıtımlarını gerçekleştirecek. Konuyla ilgili gündeme getirilen iddialarda Samsung'un da bu kongrede mutlaka katlanabilir telefonu ile yer alacağı belirtiliyor. Samsung tarafından geçtiğimiz yıllarda duyurusu yapılan fakat hala kullanıma sunulmayan bükülebilir telefonların artık piyasaya çıkması ve ilgi görmesi beklenirken özellikle telefonun kullanımının nasıl olacağı merak ediliyor. Samsung'un bu konuda da başarıya ulaşması akıllı telefon sektöründe önemli bir fark yaratmasını sağlayabilir. Özellikle son çıkardığı modeller ile dünya genelinde ilgi gören ve bugüne kadarki en iyi modelini kullanıcılara sunmayı başaran Samsung bu başarısını yeni modelleriyle desteklemesi halinde gelecek yıllar Samsung adına daha çok parlak geçecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.