Bülbüller Mahallesi’ne Muhtarlık Ofisi Yapıldı

Bülbüller Mahallesi’ne Muhtarlık Ofisi Yapıldı

Ödemiş Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde muhtarlık ofisleri yapmaya devam ediyor.

Ödemiş Belediyesi kent merkezinden sonra merkeze uzak mahallelerde de muhtarlık ofisleri yapmaya başladı. İlk olarak Bülbüller Mahallesinde yapılan muhtarlık ofisi hizmete sunuldu. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Bülbüller Mahallesi Muhtarı Süleyman Çoban’ı yeni ofisinde ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve daire müdürlerinin bulunduğu ziyarette, mahalledeki çalışmalar değerlendirildi. Başkan Mahmut Badem; “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın taleplerini bize en iyi şekilde ulaştırarak hizmetlerimizin hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulanmasını sağlayan çalışma arkadaşlarımızdır.

Muhtarlarımızın çalışma koşullarını iyileştirmek için imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımı sürdürüyoruz. İlk olarak Bülbüller Mahallemizde yaptığımız muhtarlık ofisini muhtarımıza teslim ettik. Bundan böyle mahalle sakinleriyle daha iyi şartlarda biraraya  gelerek, onların taleplerini bizlere iletecektir” dedi.
Muhtar Süleyman Çoban, hem muhtarlık ofisi için hem de bugüne kadar mahalleye yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Mahmut Badem’e  teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.